Företagstelefoni

Uno erbjuder avancerade växellösningar i molnet och gör det dessutom enkelt för er att ha vilken, eller vilka, mobiloperatörer som helst. Perfekt för dig som vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry dig om bindningstider.

Allt fler företag övergår helt till molnbaserade IT-system då det genererar i både ökad it-kapacitet och effektiviserar det interna arbetsflödet hos företag världen över. Vi vet att samma princip gäller telefonin och därför erbjuder vi på Uno marknadens mest avancerade växellösning i molnet. 

Vi erbjuder en växel som går att kombinera med vilken operatör som helst. Perfekt för dig som vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry dig om bindningstider.

Låt företagsväxeln flytta in i era mobiler och få tillgång till växeln var ni än befinner er. Vi har gjort det enkelt för er att ha vilken, eller vilka, mobiloperatörer som helst, och byta och blanda operatör precis som ni vill. Vår mobila växel, som vi kallar Uno Mobil, går även att kombinera med vår softphone Uno Mjuk och vår IP-telefon Uno Fast. 

Genom att din dator också blir din telefon får du en enkel allt-i-ett-lösning med bra ljudkvalitet. Vi kallar vår softphone för Uno Mjuk. Så länge du har tillgång till internet kan du ringa med din softphone var du än befinner dig i världen.

En IP-telefon fungerar och ser ut som en helt vanlig kontorstelefon. Den enda skillnaden är att den inte är inkopplad i ett telefonjack, utan istället är ansluten till internet. Vår IP-telefon, som även kallas Uno Fast, kan du så länge det finns internet ta med och använda överallt.

Vi erbjuder Sveriges mest innovativa och rättvisa abonnemang som kombinerar det bästa av två världar; rörligt och fast pris. Hos oss kan ni också stänga av, ändra och byta abonnemang fritt. Ett mer transparent och smart upplägg går inte att hitta.

Låt era utländska kollegor ta del av samma smarta funktioner som ni har här hemma. Med vår lösning som vi självfallet döpt till Uno Versum får ni en gemensam lösning för alla era kontor runt om i världen, och era utländska kollegor får tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon, som medarbetarna i Sverige. 

Som kund hos oss får du tillgång till en webbutik med konkurrenskraftiga priser och mycket snabba leveranser. Vi erbjuder självfallet förinstallation av appar i mobiltelefoner, montering av skärmskydd, konfigurering av IP-telefoner och mycket mer så att allt är redo att användas vid leverans. 

Logga in i butiken