Kontor i utlandet

Låt era utländska kollegor ta del av samma smarta funktioner som ni har här hemma. Med vår lösning som vi självfallet döpt till Uno Versum får ni en gemensam lösning för alla era kontor runt om i världen, och era utländska kollegor får tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon, som medarbetarna i Sverige. 

Ring gratis till kollegor runt om i världen

Med Uno Versum får era utländska kollegor tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon, som medarbetarna i Sverige vilket gör att ni alltid kan se vem som är tillgänglig och inte, i alla olika länder på en och samma gång. Utöver vårt hänvisningssystem, erbjuder vi chatt och gruppchat, kostnadsfria SMS till alla kollegors mobiler samt kostnadsfria internsamtal. Era kollegor i utlandet kan dessutom behålla sina lokala telefonnummer, fast- och mobilt.

Samarbeta sömlöst över gränserna

Vi erbjuder en funktion som gör att ni aldrig behöver missa ett samtal igen, i något land. Ni kan skapa svarsgrupper där alla ländernas användare hjälps åt att svara på samtal. Ni kan också välja att ha en central telefonist som tar emot alla samtal och kopplar vidare, helt utan fördröjningar och dyra vidarekopplingar.

Teckna nya utländska telefonnummer eller flytta över befintliga

Vi har gjort det möjligt för er att ha lokala nummer i de länder ni opererar i, även när samtalen tas emot i Sverige, så att ni enkelt ser i vilken utländsk svarsgrupp det ringer. Dessutom gör det att kostnaden för den inringande är samma som ett vanligt lokalsamtal i landet personen ringer ifrån. Vi hjälper er gärna att teckna nya nummer i utlandet och om ni redan äger det utlandsnummer som ni vill flytta in i växeln hjälper vi självklart till med det också!

Utlandspriser för fast telefoni

Detta gäller för er som inte har Unos mobilabonnemang.

Se prislista!