Mobil växel

Låt företagsväxeln flytta in i era mobiler och få tillgång till växeln var ni än befinner er. Vi har gjort det enkelt för er att ha vilken, eller vilka, mobiloperatörer som helst, och byta och blanda operatör precis som ni vill. Vår mobila växel, som vi kallar Uno Mobil, går även att kombinera med vår softphone Uno Mjuk och vår IP-telefon Uno Fast. 

Mobil växel som fungerar med samtliga operatörer

Vi har gjort det enkelt för er att ha vilken, eller vilka, mobiloperatörer som helst. Hos oss kan du börja med en mobil växel och behålla din befintliga operatör. Långa bindningstider är alltså inget problem. Dessutom finns möjlighet att komplettera med andra licenstyper och byta operatör när som helst. 

Se prisexempel på mobil växel kombinerat med vårt egna mobilabonnemang här!

Välj vilket nummer som ska visas när du ringer

Vi erbjuder en funktion där du själv kan välja vilket nummer som ska visas när du ringer ut – fastnummer, mobilnummer eller växelnummer. Du kan också välja vilket nummer du vill bli nådd på, oavsett vart du befinner dig. Internt kan ni använda er av kortnummer.

Om du inte har Uno som mobiloperatör krävs det att du har ett s.k. MEX abonnemang från din mobiloperatör för att kunna välja vilket nummer du ska visa. Fördelen med denna typ av abonnemang är att dina kollegor ser att du sitter upptagen i telefon även när du ringer ut från din mobil.

Smart app som ger dig koll på kollegorna…

Kommunicera effektivare på jobbet med vår smarta app. Med appen kan du enkelt se vilka som sitter i möte eller pratar i telefon. På samma sätt kan du själv sätta en statushänvisning så att andra kan se om du är i möte, på semester eller lunch. I appen kopplar du olika samtal med en enkel knapptryckning och chattar med kollegerna, ser din samtalshistorik och mycket mer. Vi har också gjort det möjligt att ringa över Wi-Fi, så att ni kan minska kostnaderna vid utlandsresor. Appen fungerar med iOS, Windows och Android.

…och gör det enkelt att logga in och ut ur svarsgrupper

Du ser enkelt och överskådligt vilka svarsgrupper du är inloggad i och inte. Som ansvarig för en grupp är det enkelt att lägga till eller ta bort deltagare vilket gör att ni alltid har koll på att grupperna är rätt bemannade vid olika belastningar. Vår app gör kommunikationen otroligt smidig!

Uno Komplett

Vill du kombinera vår mobila växel med ett av Sveriges mest rättvisa abonnemang? Då vill vi passa på att slå ett extra slag för vår förmånliga lösning som vi döpt till Uno Komplett. Ta del av ett abonnemang där du aldrig betalar mer än vad du faktiskt använder och få vår mobila växel inkluderat i samma pris. 

Läs mer om hur våra mobilabonnemang fungerar


Prislista Uno Komplett

Komplett
0,5 GB
Komplett
4 GB
Komplett
8 GB
Komplett
20 GB
Komplett
50 GB
Månadsavgift 150 kr 200 kr 250 kr 300 kr 350 kr
Takpris (max mån.kostnad)
400 kr 450 kr 500 kr 650 kr
Öppningsavgift 0,60 kr 0 kr

0 kr

0 kr 0 kr
Minutavgift

0,60 kr

0,60 kr

0,60 kr

0,60 kr

0,60 kr

SMS/MMS 0,95 kr 0,95 kr 0,95 kr 0,95 kr 0,95 kr
SMS-paket (fria sms inom Sverige)  20 kr 20 kr 20 kr 20 kr 20 kr
Tvillingkort surf 50 kr 50 kr 50 kr 50 kr 50 kr
Mobil växel Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår


Observera: Detta är våra riktpriser som kan komma att ändras från fall till fall. 
Interna samtal är alltid kostnadsfria. Justering av priser sker löpande i samband med marknadens utveckling. Vi reserverar oss därför för tryckfel. 

Uppgradera din mobila växel till en fullfjädrad växel när som helst

En mobil växel är framförallt ett utmärkt verktyg när man är på språng och fortfarande vill vara tillgänglig i växeln. Men om man tillbringar större delen av dagen i telefonen och framför en dator kan en softphone eller en fast bordstelefon kännas mer användarvänligt. 

Genom att komplettera din mobila växel med våra andra licenstyper, Uno Mjuk och/eller Uno Fast, har du alltid det ultimata verktyget tillgängligt oavsett hur din arbetsdag ser ut.