Mobilabonnemang för företag

Vi erbjuder Sveriges mest innovativa och rättvisa abonnemang som kombinerar det bästa av två världar; rörligt och fast pris. Hos oss kan ni också stänga av, ändra och byta abonnemang fritt. Ett mer transparent och smart upplägg går inte att hitta.

Betala lägre än ert fastpris

Vi tycker inte att ni ska behöva betala en onödig summa pengar för ett fastprisabonnemang med betydligt många fler minuter än vad som är rimligt i månaden. Speciellt inte när ni egentligen kanske bara förbrukar en tiondel och istället surfar mer. Trenden går nämligen mot att samtalsminuter sjunker och mobilsurf ökar. Det har vi tagit fasta på och erbjuder den bästa tänkbara lösningen, nämligen rörligt och fast pris i samma mobilabonnemang. 

Rörligt och fastpris i ett och samma mobilabonnemang

Vi erbjuder ett abonnemang som garanterar låg månadskostnad. Den högsta möjliga månadsavgiften du kan få med vårt mobilabonnemang är vårt fastpris (ett avtalat takpris). Fastpriset betalar du bara om du har råkat tala för mycket i telefon så att du överstigit fastprisgränsen. Alla andra månader då du inte har kommit upp i gränsen för fastpriset betalar du enbart för exakt de minuter du ringt. Med vårt abonnemang kommer ditt företag med andra ord aldrig få en oväntat hög räkning.

Ett mobilabonnemang fullt integrerat med växeln

Alla inkommande samtal går genom växeln vilket gör att oavsett om du får ett samtal till ditt fasta eller mobila nummer kan du:

  • Koppla samtalet vidare
  • Låta den som ringer höra din statushänvisning
  • Låta dina kollegor se att du är upptagen i telefon

Med våra abonnemang fungerar växelfunktionen alltså precis lika bra om du blir uppringd på fasta nummer eller mobilnummer.

Inga bindningstider i vårt mobilabonnemang

Hos oss kan ni stänga av, ändra och byta abonnemang fritt. Så länge ni upprätthåller 70% av månadsfaktureringen bestämmer ni helt själva. Det blir mer praktiskt för er när någon slutar, går på föräldraledighet eller av någon annan anledning inte behöver sitt mobilabonnemang.

Täckning

Våra abonnemang stödjer 2G, 3G och 4G och ligger helt och hållet i Telenors svenska mobilnät. Vilken hastighet du kan få ut kan variera beroende på vilken typ av mobiltelefon du har samt hur kringliggande område ser ut geografiskt. Med hjälp av Telenors täckningskarta kan du få en vägledning om hur bra täckning och hastighet du har på just den plats du befinner dig.

Klicka här för att komma till täckningskartan

Sveriges mest rättvisa abonnemang

Med Uno Smidig får du det bästa av två världar. Ett rörligt abonnemang där du endast betalar för det du nyttjar, men med ett maxtak så att du ändå kan sova tryggt om natten. Idén är också att kunna erbjuda större datapaket till en låg månadsavgift, just för att kunna adressera de som ringer allt mindre men surfar desto mer. Vill du kombinera vårt abonnemang med en mobil växel så har vi tagit fram en otroligt förmånlig lösning som vi valt att döpa till Uno Komplett. 

Läs mer om Uno Komplett

Prislista Uno SmidigRörlig
0,5 GB
Smidig 
6 GB
Smidig
10 GB
Smidig 
50 GB
Månadsavgift 85 kr 145 kr 195 kr 355 kr
Takpris (max mån.kostnad)
325 kr 425 kr 625 kr
Öppningsavgift 0,65 kr 0 kr

0 kr

0 kr
Minutavgift

0,65 kr

0,60 kr

0,60 kr

0,60 kr
SMS/MMS 0,95 kr 0,95 kr 0,95 kr 0,95 kr
SMS-paket (fria sms inom Sverige)  20 kr 20 kr 20 kr 20 kr
Tvillingkort surf50 kr 50 kr 50 kr50 kr

Observera: Detta är våra riktpriser som kan komma att ändras från fall till fall.
Interna samtal är alltid kostnadsfria. Justering av priser sker löpande i samband med marknadens utveckling. Vi reserverar oss därför för tryckfel. 

För dig som ändå vill ha ett fastprisabonnemang

Självklart har vi även traditionella fastprisabonnemang för dig som föredrar det, denna abonnemangsform kallar vi för Uno Fastpris. 

Prislista Uno fastprisFastpris 6 
6 GB
Fastpris 20
20 GB
Fastpris 50 
50 GB
Månadsavgift285 kr 375 kr585 kr
Öppningsavgift till Svenska nät
(fasta och mobila nät)

Ingår

Ingår

Ingår

MinutavgiftIngårIngårIngår
SMS/MMSIngårIngårIngår
Tvillingkort surf 50 kr 50 kr50 kr

Observera: För trafik till Svenska fasta och mobila nät gäller prissättning för förbrukning upp till 15 000 minuter/meddelanden per månad under normalt användande. Datavolym inkluderar endast nationell dataförbrukning. Efter förbrukad datavolym sänks hastigheten till 32 kbit/s.

Mobilen i utlandet

För dig som har ett mobilabonnemang från Uno kan du se våra roamingpriser här för att ta reda på vad det kostar att ringa och surfa med din mobiltelefon när du befinner dig i utlandet.

Roam like at home

Den 15 juni 2017 infördes Roam like at home på Unos mobilabonnemang enligt EU:s nya regelverk för både nya och befintliga kunder. Detta innebär att du med Uno som mobiloperatör kommer att kunna använda din telefon till samma kostnad som i Sverige när du reser inom EU/ESS. Läs mer om hur Roam like at home fungerar.

Vi vill slå ett extra slag för enkelheten av att välja Uno som mobiloperatör

Få växel, operatör och support på samma ställe! Inte nog med enkelheten av att ha allt samlat hos en och samma leverantör så får ni även ta del av branschens enklaste och snyggaste faktura direkt i webben där all telefoni är samlad på en och samma specifikation. Med oss som leverantör slipper ni fundera över vilken support ni ska höra av er till när det dyker upp frågor eller funderingar. Framförallt slipper ni lägga ner tid på spretiga fakturor.