Webbutik

Som kund hos oss får du tillgång till en webbutik med konkurrenskraftiga priser och mycket snabba leveranser. Vi erbjuder självfallet förinstallation av appar i mobiltelefoner, montering av skärmskydd, konfigurering av IP-telefoner och mycket mer så att allt är redo att användas vid leverans. 

Logga in i butiken

Ett företagsanpassat sortiment

I webbutiken erbjuder vi bland annat förkonfigurerade IP-telefoner, headset, konferenstelefoner och mobiltelefoner med tillbehör som är anpassade för just företag.

Företagskund på dina villkor i webbutiken

Välj hur ni vill betala! Ett populärt alternativ är att vara fakturakund men vi har också gjort det möjligt att arbeta med så kallade webbpotter för dem som vill slippa hålla koll på fakturor och hellre vill ha en pott som summan dras direkt ifrån. Oavsett vilket betalsätt du väljer finns hela sortimentet endast ett klick bort.

Återvinn gamla telefoner och tjäna pengar

Lämna in era gamla telefoner hos oss. Vi säkerställer att all företagsdata i telefonen raderas på ett säkert sätt som garanterar att ingen information hamnar i fel händer. Denna återvinningstjänst är helt kostnadsfri och om de inskickade telefonerna fortfarande har ett värde tillfaller det er pott.

Förkonfigurerat och redo att användas

Slipp väntan och lägg din tid på viktigare saker. Vi erbjuder förinstallation av appar i mobiltelefoner, montering av skärmskydd, konfigurering av IP-telefoner och mycket mer. Det gör att allt är klart att användas vid leverans.

Håll koll på historiken

Vi ser till att all historik sparas och går att spåra. Det innebär att ni alltid har full kontroll över era mobiltelefoner, inköpsdatum, användare, garantitider och fakturor. Det i sin tur skapar en mycket smidig hantering av hårdvara.

Specialiserad kundtjänst i webbutiken

Vi utlovar service i toppklass. Alla i vår support är specialister på hårdvara, och ser alltid till att ni får den hjälp ni behöver när ni handlar av oss. Vi ser även till att alltid kontakta er för att meddela var leveransen befinner sig. På så sätt sparar ni tid och kan fokusera på annat!