Integrerade tjänster

Unos integrerade kommunikationstjänster ger ditt företag de bästa förutsättningarna för kundrelationer i världsklass, med enkla och effektiva lösningar som ger er tid att fokusera på det som är viktigt.

Uno Tilläggspaket är ett samlingsnamn för våra mest populära tilläggspaketeringar. Uno Kontroll, för de som vill ha extra koll och Uno Samarbete, för de som vill ha effektiva samarbetsverktyg. Vi vet att våra kunder blir ännu nöjdare när de använder dessa tjänster och därför har vi rabatterat dem kraftigt. Läs mer om vad som ingår och hur det kan förenkla just din vardag.

Lanseras inom kort!

Vårt verktyg Uno Projekt och Mötesplats hjälper till att hålla koll på projekten och gör virtuella möten superenkla. Med verktyget kan både kollegor och kunder delta från vilka enheter som helst, och videofunktionen gör era möten levande och givande.

Vårt avancerade alltjämt enkla rapportverktyg ser till att du kan skräddarsy dina rapporter och därefter prenumerera på dem. Få kontinuerlig koll på viktig statistik och viktiga nyckeltal. Välj mellan våra standardrapporter eller sätt upp dina egna, båda alternativen är lika enkla. 

Vår funktion Svarsgruppsövervakning gör det enkelt att hålla koll på statistik i realtid och att bemanna svarsgrupperna korrekt. Visa livestatistik över bland annat antal samtal i kö, senaste kötid, medelkötid och hur många missade eller tappade samtal ni har, och få full kontroll över alla era svarsgrupper. 

Låt er kalender styra er tillgänglighet på telefonen och ge perfekt service till era kunder. Låt de som hör av sig få automatisk information om er tillgänglighet, om någon sitter i möte och vilken tid personen förväntas bli tillgänglig igen. Fungerar flexibelt på PC/Mac, iphone, android eller surfplatta. 

Boka konferenser snabbt, snyggt och enkelt för er och era deltagare. Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar endast ett vanligt lokalsamtal. Bjud in deltagare enkelt via vår mobilapp, på webben eller via softphone.

Med vår Contact Center lösning får ni nöjdare kunder, löser ärenden snabbare och uppfattas proffsigare. I dagens uppkopplade samhälle vet vi att kunderna kräver snabb och flexibel återkoppling. Med vår lösning ser vi till att ni uppfattas snabbare och bättre än konkurrenterna. 

Integrera era IT-system med växeln för att effektivisera internt, ge bättre service och få ännu bättre koll på kunder och nyckeltal. Vi har utvecklat färdiga kopplingar till de vanligaste systemen och webbaserade tjänsterna såsom Lync, Salesforce, Zendesk, Upsales, Hitta.se, Google Analytics och Puzzel, för att nämna några.

Vi hjälper gärna till! Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning erbjuder vi att besvara era samtal. Vi kan antingen ta hand om alla samtal eller enbart de ni själva inte hinner med. Oavsett vad ni har för behov så har vi en lösning.

Spela enkelt in samtal på både era fasta och mobila nummer. Vi sparar alla era inspelningar i 30 dagar och ni kan enkelt söka efter dem på webben.

Företagstelefoni

Företagstelefoni

Uno erbjuder avancerade växellösningar i molnet och gör det dessutom enkelt för er att ha vilken, eller vilka, mobiloperatörer som helst. Perfekt för dig som vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry dig om bindningstider.

Läs mer

Växeltjänst i molnet

Allt fler företag övergår helt till molnbaserade IT-system då det genererar i både ökad it-kapacitet och effektiviserar det interna arbetsflödet hos företag världen över. Vi vet att samma princip gäller telefonin och därför erbjuder vi på Uno marknadens mest avancerade växellösning i molnet. 

Läs mer

Operatörsoberoende

Vi erbjuder en växel som går att kombinera med vilken operatör som helst. Perfekt för dig som vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry dig om bindningstider.

Läs mer

Mobil växel

Låt företagsväxeln flytta in i era mobiler och få tillgång till växeln var ni än befinner er. Vi har gjort det enkelt för er att ha vilken, eller vilka, mobiloperatörer som helst, och byta och blanda operatör precis som ni vill. Vår mobila växel, som vi kallar Uno Mobil, går även att kombinera med vår softphone Uno Mjuk och vår IP-telefon Uno Fast. 

Läs mer

Softphone

Genom att din dator också blir din telefon får du en enkel allt-i-ett-lösning med bra ljudkvalitet. Vi kallar vår softphone för Uno Mjuk. Så länge du har tillgång till internet kan du ringa med din softphone var du än befinner dig i världen.

Läs mer

IP-telefoner

En IP-telefon fungerar och ser ut som en helt vanlig kontorstelefon. Den enda skillnaden är att den inte är inkopplad i ett telefonjack, utan istället är ansluten till internet. Vår IP-telefon, som även kallas Uno Fast, kan du så länge det finns internet ta med och använda överallt.

Läs mer

Mobilabonnemang för företag

Vi erbjuder Sveriges mest innovativa och rättvisa abonnemang som kombinerar det bästa av två världar; rörligt och fast pris. Hos oss kan ni också stänga av, ändra och byta abonnemang fritt. Ett mer transparent och smart upplägg går inte att hitta.

Läs mer

Kontor i utlandet

Låt era utländska kollegor ta del av samma smarta funktioner som ni har här hemma. Med vår lösning som vi självfallet döpt till Uno Versum får ni en gemensam lösning för alla era kontor runt om i världen, och era utländska kollegor får tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon, som medarbetarna i Sverige. 

Läs mer

Webbutik

Som kund hos oss får du tillgång till en webbutik med konkurrenskraftiga priser och mycket snabba leveranser. Vi erbjuder självfallet förinstallation av appar i mobiltelefoner, montering av skärmskydd, konfigurering av IP-telefoner och mycket mer så att allt är redo att användas vid leverans. 

Logga in i butiken

Läs mer