API integrationer

Integrera era IT-system med växeln för att effektivisera internt, ge bättre service och få ännu bättre koll på kunder och nyckeltal. Vi har utvecklat färdiga kopplingar till de vanligaste systemen och webbaserade tjänsterna såsom Lync, Salesforce, Zendesk, Upsales, Hitta.se, Google Analytics och Puzzel, för att nämna några.

Integrera är oftast enklare än du tror

De flesta företag har numera moderna, ofta molnbaserade IT-system som hanterar CRM, ekonomi och affärssystem. Det gör det enklare att integrera dem med andra system. Dessutom har vi utvecklat färdiga kopplingar till de vanligaste systemen och webbaserade tjänsterna som Lync, Kalix24, Salesforce, Zendesk, Upsales, Hitta.se, Google Analytics, Puzzel för att nämna några. Det är just dessa tjänster som allt fler vill kunna integrera med sin telefonilösning.

Spara tid med Click to Call

Med funktionen ”Click to Call” är det bara att klicka på alla telefonnummer du hittar på webben eller i ditt CRM-system. Din softphone öppnas då automatiskt och ringer samtalet. Det sparar massor av tid och du slipper kopiera och klistra in nummer när du sitter och ringer.

Omedelbar identifiering med CRM pop-up

En av våra mest uppskattade integrationer ser till att kundkortet i CRM-systemet automatiskt visas när en kund ringer. På så sätt blir det enkelt att ge ett bra bemötande och det går snabbt att börja hantera ärendet. Det går också att ställa in om du hellre vill att ett kundkort i affärssystemet eller ärendehanteringssystemet ska visas i stället.

Data i realtid med Dashboard

Vill du visa information från flera olika system på ett och samma ställe i realtid? Då ska du titta närmare på funktionen ”Dashboard”. Förutom telefonistatistik som antal lediga personer, medelsvarstid och köade samtal kan ni komplettera med backlogg på mailärenden, dagens totalfakturering eller varför inte antal besökare på er hemsida i realtid? Allt visas lättöverskådligt på ett och samma ställe – en TV, projektorduk eller den egna skärmen. Det som mäts och följs upp blir ofta gjort och får du återkoppling i realtid kan du agera precis när det behövs.

Kunderna bestämmer framtiden

Många kopplingar finns redan i dag. Vi har också en lista på kommande integrationer av populära system. Har du andra önskemål om lämpliga system att integrera?  Kontakta oss så tar vi tag i ditt förslag!

Stabilt med API-support

Alla som har köpt en integration kan vara trygga i förvissningen om att vi också stödjer integrationen över tid. Vi lever i en föränderlig värld där alla system kommer med nya funktioner och versioner hela tiden. Därför ser vi till att kopplingarna fortsätter att fungera som de ska och ni får även tillgång till vår API support där ni får möjlighet att prata med våra programmerare direkt om ni har några frågor.