Samtalsinspelning

Spela enkelt in samtal på både era fasta och mobila nummer. Vi sparar alla era inspelningar i 30 dagar och ni kan enkelt söka efter dem på webben.

​Flexibla inställningar för samtalsinspelning

Vi erbjuder en tjänst som gör det enkelt för er att spela in både inkommande och utgående samtal, både på fasta och mobila anknytningar. Ni kan välja om ni vill spela in samtliga samtal eller en mindre del, till exempel 30% av de inkommande samtalen på er kundtjänst för att mäta er kundnöjdhet.

Enkel sökfunktion bland samtalsinspelningar

Vi har gjort det enkelt för er att söka bland samtliga inspelningar på webben. Ni kan söka på tid, datum, vem som ringde eller svarade, för att få fram samtalsinspelningarna. Om ni väljer att lagra filerna själva ser vi till att ni inte går miste om sökfunktionen genom att delge er Excelfiler med informationen.

Smart lagring av bandade samtal

Vi sparar alla era inspelningar i 30 dagar och ni kan enkelt söka efter dem på webben. Därefter erbjuder vi en automatisk överföring till en lagringsplats hos er, där ni kan lagra filerna hur länge ni vill.

Uppfyller finansinspektionens krav – nu och i framtiden

Vår tjänst uppfyller samtliga av finansinspektionens krav. Vi möter dessutom finansinspektionens nya krav om mobil samtalsinspelning som trädde i kraft från januari 2017, enligt MiFID II.