Svarsservice

Vi hjälper gärna till! Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning erbjuder vi att besvara era samtal. Vi kan antingen ta hand om alla samtal eller enbart de ni själva inte hinner med. Oavsett vad ni har för behov så har vi en lösning.

Lika proffsigt som om du skulle gjort det själv

Vi är specialister på hantering av inkommande samtal. Vi svarar i ert namn, enligt ert manus och enligt de instruktioner ni anger. Våra telefonister ser, i bland annat Unos softphone, precis samma information om era medarbetare som ni själva gör och kan därför ge ett lika effektivt och professionellt bemötande som ni själva skulle ha gjort.

Ni bestämmer hur det ska fungera

Välj vilken information vi ska lämna till de som ringer, om vi ska koppla samtal och till vilka nummer. Välj om ni vill att vi ska direktkoppla eller avisera samtalen innan det kopplas, om ni vill ha notifieringar och på vilket sätt. Vi arbetar helt enligt era instruktioner.

Med vår svarsservice missar ni aldrig ett viktigt samtal igen

En kund idag förväntar sig snabba svar och bra service, och de företag som möter dessa krav är mer lönsamma och har nöjdare kunder. Vi hjälper till när tiden blir knapp och ni inte själva har möjlighet att ge era kunder den service de förtjänar. Vi svarar dygnet runt, året om, så att ni kan fokusera och prioritera annat utan att behöva oroa er för missade samtal.

Priser

Alla priser är exkl. moms

Månadsavgift     Pris per samtal       
0 kr 35 kr
495 kr 20 kr
995 kr 14 kr

Erbjudande Uno Svarsservice

Vi ser att flera av våra kunder inte riktigt hinner med att svara på alla inkommande samtal. Vi vill därför bjuda våra kunder på svarsservice i 1 månad.

Erbjudandet gäller nya kunder på tjänsten Uno Svarsservice. Vi bjuder på tjänsten i en månad eller upp till 200 samtal. Helt kostnadsfritt utan bindningstid. 

Under testperioden svarar vi på era samtal när ni själva inte hinner, kan eller vill. Vi tar meddelanden, kopplar och notifierar precis som ni själva skulle ha gjort. Tjänsten blir fullt integrerad med er växel vilket ger tillgång till bl.a. linjestatus och hänvisningar så att våra agenter i realtid ser vilka hos er som pratar i telefon eller är hänvisade på t.ex. möte.

Fyll i anmälningsformuläret nedan för att testa Uno Svarsservice kostnadsfritt 1 månad. 
En projektledare tar kontakt strax därefter för enkel och snabb uppsättning av tjänsten. 

Vid frågor, ring oss på 08-120 100 40.