Telefonkonferens

Boka konferenser snabbt, snyggt och enkelt för er och era deltagare. Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar endast ett vanligt lokalsamtal. Bjud in deltagare enkelt via vår mobilapp, på webben eller via softphone.

Enkelt att boka telefonkonferens

Vi har gjort det enkelt att bjuda in till telefonkonferens. I vår mobilapp, på webben eller i din softphone bjuder du genom några få knapptryckningar in både interna och externa deltagare. Ni som ska delta får en kod och ett nummer som ni ringer den uttalade tiden för er konferens. Vår lösning är extremt enkelt och väldigt miljövänlig.

Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferenser

Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar endast ett vanligt lokalsamtal. Tjänsten har en fast månadsavgift för upp till 50 samtidiga deltagare som kan nyttja tjänsten obegränsat.

Bara ett nummer att hålla reda på

Dedikera ett nummer ur er nummerserie att blir ert permanenta konferensnummer. Detta gör att ni bara behöver hålla reda på ett telefonnummer inför era telefonkonferenser. Möteskoden är den som blir unik för varje möte och därför går det att köra flera olika telefonkonferenser samtidigt.

Vi erbjuder även personunika nummer och koder för den som alltid vill ha ett rum öppet, och enkelt vill kunna köra en telefonkonferens närsomhelst utan att behöva skapa ett möte. Då delar man bara ut sitt nummer och sin kod och kommer överens om en tid. Tips är att skapa en separat mailsignatur som innefattar era nummer och era koder!

Automatiska bekräftelser och påminnelser

När ni bokat en telefonkonferens får alla deltagare en inbjudan via mail med information om tid, telefonnummer och möteskod. Mötet bokas direkt in i mottagarens kalender som en vanlig kalenderpost som innehåller all information. Ett sms går ut till alla interna deltagare innan mötet startar innehållande all information samt en klickbar länk som tar dem direkt till konferensen.