Nyheter

Fördelar med att ha en intern företagschatt

I Soluno/Uno ingår en chattfunktion som gör att alla dina medarbetare kan chatta, dela dokument och annat material med varandra.

SolunoBC först ut med nya smarta MiTeam

1 juni kommer SolunoBC att påbörja en uppgradering som innebär flera nya funktioner och en bättre upplevelse i softphonegränssnittet och i användarnas smartphone-applikationer.

​Visste du att du kunde göra detta med din telefon?

Här kommer några roliga funktioner som du kanske inte visste att du hade i din mobiltelefon.

Guider

Behöver ni också uppdatera er telefonpolicy på företaget? Ni är långt ifrån ensamma, speciellt om ni vill ha en modern policy som täcker allt ifrån privat användning till hållbarhet och miljö.

Är ni inne på att bygga ihop våra tjänster med era övriga IT-system? Vi får den frågan allt oftare och svaret är att det aldrig varit enklare eller billigare att göra just det.

I denna tjänstebeskrivning går vi igenom de viktigaste funktionerna i växeltjänsten, i de olika anknytningarna och inte minst i våra tilläggstjänster.

Produktblad

Uno Telefoni - ESS:et i telekombranschen. Läs kort om Uno här.

En checklista över våra mest populära växelfunktioner.

Låt era kollegor i utlandet ta del av samma smarta funktioner som ni har här hemma. Vår lösning, Uno Versum, ger er en gemensam lösning för alla era kontor oavsett vart de ligger geografiskt.

Uno Svarsgrupp ger många möjligheter för ditt företag att både låta proffsigare och ge bättre service.

Vi erbjuder Sveriges mest innovativa, transparenta och mest rättvisa abonnemang som kombinerar det bästa av två världar, rörligt och fast pris.

Få tillgång till riktigt avancerade funktioner utan att behöva lägga tid på att skapa rapporterna. Unos rapportsystem arbetar för dig, inte tvärtom.

Låter du företagsväxeln flytta in i din mobil får du tillgång till växeln var du än befinner dig. Med vår mobila växel, Uno mobil, blir du dessutom oberoende av vilken operatör du använder.

Genom att din dator också blir din telefon får du en enkel allt-i-ett-lösning med bra ljudkvalitet. Vi kallar vår softphone för Uno Mjuk.

Kalenderkoppling ger dig alltid rätt hänvisning tack vare koppling till din Outlook-kalender eller Google Calender. 

En IP-telefon fungerar och ser ut som en helt vanlig kontorstelefon. Den enda skillnaden är att den inte är inkopplad i ett telefonjack utan i stället är ansluten till internet.

Allt på en och samma faktura med branschens bästa specifikation.

Spela enkelt in samtal på både era fasta och mobila nummer. Med flexibla inställningar bandas rätt samtal som sedan lagras i en sökbar portal.

Integrera IT-systemen med växeln. Det gör inte bara att ni jobbar effektivare internt, servicen blir bättre och ni får ännu bättre koll på era kunder och nyckeltal.

Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning är det bra att kunna ta till vår prisvinnande växelservice. Vi kan även sköta all hantering av era samtal. Oavsett hur behoven ser ut så har vi en lösning.

Boka konferenser snyggt och enkelt för dig och dina deltagare. Låt oss visa hur enkelt det kan vara!

Visa livestatistik över bland annat antal samtal i kö, senaste kötid, medelkötid och hur många missade eller tappade samtal ni har, och få full kontroll över alla era svarsgrupper.

Håll koll på projekt och samarbeta smidigt genom virtuella möten.

Filmer

Vårt verktyg Uno Projekt och Mötesplats hjälper till att hålla koll på projekten och gör virtuella möten superenkla. Med verktyget kan både kollegor och kunder delta från vilka enheter som helst, och videofunktionen gör era möten levande och givande.

Med vår lösning, Uno Versum, får ni en gemensam lösning för alla era kontor runt om i världen och era utländska kollegor får tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon, som medarbetarna i Sverige.

Med Uno Telefoni som leverantör finns det en rad olika anknytningar att välja på så som Uno mobil, Uno fast, Uno mjuk (softphone) och IP-DECT. 

Vi erbjuder en smartare telefonilösning för företag, stora som små. En lösning som bygger på tre ledord - Enkelhet, Specialist & Service.