Uno Telefoni har som första företag blivit utsett till Mitel Innovation Partner. Samarbetet är globalt för Mitels lösning MyCloud Telepo och ger Uno Telefoni tidig tillgång till nya funktioner – och möjligheten att vara med och påverka nya versioner innan de lanseras.

– Jag är självfallet mycket stolt över att vi nått den här nivån. Vi har varit en Mitel-partner sedan länge och har i mina ögon ett försprång gentemot de större operatörerna. Det här är ett erkännande som både inspirerar och sporrar oss att fortsätta arbeta tätt tillsammans med Mitel, säger Andreas Johnsson, vd på Uno Telefoni.

Mitel Innovation Partner är ett globalt program där deltagarna förbinder sig att kontinuerligt ha resurser tillgängliga för att påverka och testa nya versioner innan de lanseras. Tillsammans med Mitel ska en partner se till att funktioner, kvalitet och användarvänlighet verkligen möter de förväntningar som slutanvändarna ställer.

– I vår bransch är det avgörande att hela tiden vara snabb, lättrörlig och innovativ. Vi är därför beroende av bra samarbetspartner som tidigt kan ge feedback på våra produkter så att lanseringarna blir så smidiga som möjligt. Jag är därför väldigt glad att Uno Telefoni kunnat bli vår första globala Mitel Innovation Partner eftersom de har den kompetens och det fokus som vi behöver, säger Patrik Sörqvist, Vice President Cloud EMEA på Mitel.