Uno Telefoni vässar nu sin webbshop för hårdvara i samarbetet med företaget Promobility.
Tanken är att kunderna ska hitta allt de behöver i form av mobiltelefoner, fasta IP-telefoner från t.ex. Mitel, headset från t.ex. Plantronics och massor av annat. Uno Telefoni är en heltäckande operatör och all hårdvara är kompatibel med Unos abonnemang och tjänster.

– Vi kommer att fokusera på ett bra utbud, enkelhet och attraktiva priser. All historik för inköp och serviceärenden loggas och möjligheten att arbeta med så kallade webbpotter gör hanteringen oerhört smidig, berättar Andreas Johnsson, VD på Uno Telefoni.

– Genom att samarbeta med Promobility kan vi ta det helhetsansvar som ofta efterfrågas och också erbjuda den hårdvara som i dag i allra högsta grad är en del av helhetsupplevelsen. Avancerade tjänster som förkonfigurering, återvinning, servicehantering m.m. efterfrågas allt oftare men den största vinsten ligger fortfarande i att förenkla hanteringen för våra kunder, t.ex. vid nyanställningar. Nu behöver kunderna inte längre vända sig till flera olika leverantörer och få leveranser från olika håll som inte är synkroniserade, fortsätter han.

Den nya webbshopen är tillgänglig på webbutik.unotelefoni.se.