Uno Telefonis växel nominerad till årets tjänst på Telekomgalan 2014

Vi har fått äran till nomineringen årets tjänst på årets telekomgala, vilket så klart är super roligt. Tack alla kunder och användare som röstat på oss!

Det kommer att bli en hård kamp om vilka bolag och personer som blir vinnare när Telekompriset delas ut på Telekomgalan den 4 februari. Telekompriset delas ut i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm direkt efter branschseminariet Terminsstart Telekom. Bakom priset står det oberoende nyhetsbrevet Telekomnyheterna och syftet är att lyfta fram bolag och personer som har gjort något riktigt bra inom telekom under året.

Nomineringarna i respektive kategori är nu klara:
ÅRETS TJÄNST
Comviq Fastpris EU – Genom sitt fastpriserbjudande för EU-länderna har Comviq utmanat den etablerade roamingmarknaden och är först med att lansera fastpris för hela EU.
Försäkringskassans app ”Mina Sidor” – Försäkringskassan har med sin app ”Mina sidor” underlättat vardagen för många svenskar som nu bland annat kan sköta anmälan av VAB via mobilen.
Swish – Swish har på ett enkelt sätt skapat möjlighet för privatpersoner att ta betalt utan kontanter och utan fördröjning skicka pengar via mobilen.
Telia M2M – Telia har gjort en rejäl satsning på M2M-marknaden och går i bräschen genom smarta lösningar för övervakning, styrning och avläsning.
Uno Telefonis växeltjänst – Uno Telefonis växeltjänst har genom ambitionen att vara enkel och attraktiv med fokus på service skapat en stor framgång för Uno som växer starkt på företagsmarknaden.