Om du inte kan ringa med ditt företagsabonnemang kan det bero på att du har dolt nummer aktiverat i din telefons inställningar. Testa att stänga av dolt nummer i operatörsinställningar och se om det fungerar att ringa ut därefter.

Såhär gör du:

iPhone:
Gå in på inställningar -> Välj Telefon -> Välj Visa mitt nummer -> Bocka i rutan för Visa mitt nummer.

Android (utseende kan skilja sig en aning beroende på tillverkare):
Välj Telefon-appen -> Välj inställningar -> Välj ytterligare inställningar -> Välj samtalsinställningar
-> Välj Operatörsinställningar istället för dolt nummer.

Vill du ringa med dolt nummer med ditt trafikstyrda mobilabonnemang aktiverar du denna funktion genom att byta roll direkt i Uno mobil app istället.

Fungerar det fortfarande inte? Välkommen att kontakta Uno support.