Administratör
Har du glömt användarnamn och lösenord så kan du som administratör loggar du in på Min Sida och väljer ”Administratörsvy” och därefter ”Användaradministration” och ”Användare”. Här kan du söka på personens namn för att få fram användarnamn samt möjlighet att återställa lösenordet. När nytt lösenord valts behöver du trycka på spara längst ned på sidan för att ändringarna ska träda i kraft.

Användare
Har du som användare inte tillgång till administratörens rättigheter och vill få tag på dina uppgifter snabbt så går det alldeles utmärkt att maila till support@unotelefoni.se eller ringa oss på 08-120 100 50 så hjälper vi dig med dina användaruppgifter.